Straetus Incasso opent twee vestigingen in België

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Straetus Incasso maakte onlangs bekend dat zij een overeenkomst voor België en Luxemburg hebben gesloten met John Kaat. Kaat is daar bezig het internationale netwerk verder te ontwikkelen, dit doet hij in samenwerking met Dennis Kuipers en Crijn Janssen van Straetus Nederland. Franchisenemer Luc Jacobs zal vanaf 1 oktober a.s. als eerste twee Straetus vestigingen in België gaan runnen.

Jacobs start als franchisenemer binnen de credit management industrie. Hij opent twee nieuwe vestigingen van de franchiseformule Straetus Incasso in Antwerpen-Noord en Turnhout. Algemeen directeur John Kaat is enthousiast: “Wij zijn zeer verheugd dat wij de heer Jacobs mogen verwelkomen als franchisenemer binnen onze formule. Luc is een zeer gedreven ondernemer die met zijn financiële achtergrond en bewezen staat van dienst een aanwinst is binnen het credit management.”

Door deze ontwikkeling kan Straetus nu eindelijk ook de klanten die actief zijn in België beter bedienen. “Straetus werkt via 1 centrale server, wat de internationale samenwerking tussen Straetus kantoren stimuleert’’, aldus Janssen.

België biedt veel kansen“, aldus Kaat. “Er zijn zo’n 400.000 bedrijven en er is geen incasso bureau met een aanpak als het onze. Er is sprake van een opkruipende economie, met als gevolg een toename in het aantal zakelijk transacties. Wij zien mede hierdoor een toenemende vraag naar een betrokken, transparante en professionele incasso partner.” Later dit jaar zal het Belgische hoofdkantoor in Sint Niklaas officieel worden geopend en eind 2015 zullen er waarschijnlijk 3 franchisekantoren worden geopend.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.