Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Straetus neemt Incassojuristen over: Strategische uitbreiding in de incassowereld

Straetus kondigt met trots de overname aan van Incassojuristen, een specialist in juridische incassodiensten. Met deze strategische acquisitie versterkt Straetus haar positie in de markt en breidt zij haar dienstverlening verder uit.

Uitbreiding van diensten en expertise

Door de overname van Incassojuristen zal Straetus haar klanten nu nog beter kunnen bedienen met een uitgebreidere reeks aan juridische incassodiensten. De expertise van Incassojuristen op het gebied van juridische procedures en complexe incassozaken zal een waardevolle aanvulling zijn op het bestaande aanbod van Straetus.

Versterking van de marktpositie

“Deze overname past perfect in onze strategie om onze positie verder te versterken en onze klanten de best mogelijke service te bieden,” zegt Crijn Janssen, CEO van Straetus.

“De gecombineerde krachten van Straetus en Incassojuristen zorgen ervoor dat we nog efficiënter en effectiever kunnen opereren in de incassomarkt en met name in de gerechtelijke fase’’ aldus Marrit Storm, manager Straetus Legal.

Voordelen voor bestaande en nieuwe klanten

Bestaande klanten van zowel Straetus als Incassojuristen kunnen uitkijken naar een naadloze integratie van diensten en een breder scala aan oplossingen voor hun incassobehoeften. Nieuwe klanten zullen profiteren van de gecombineerde expertise en het uitgebreide netwerk van beide organisaties.

Over Straetus

Straetus, opgericht in 2009, is een internationale franchiseorganisatie in de creditmanagement branche met vestigingen in meerdere landen. Straetus is gespecialiseerd in diensten zoals incasso en debiteurenbeheer waarmee bedrijven worden geholpen om hun cashflow te verbeteren. Door deze taken uit te besteden aan Straetus, kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten terwijl Straetus zorgt voor een klantgerichte aanpak en maatwerkoplossingen. Met een focus op klantvriendelijk incasseren, streeft Straetus naar het bevorderen van financiële gezondheid en het minimaliseren van wanbetalingen.

Over Incassojuristen

Incassojuristen is een gespecialiseerde juridische dienstverlener met jarenlange ervaring in incassozaken en juridische procedures. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd dankzij gedegen kennis van de wet- en regelgeving en het bieden van effectieve oplossingen voor complexe incassozaken. Voor de naamswijziging werkte Incassojuristen onder de bekende naam IntoCash.

 

×