Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Straetus start nieuwe vestiging

Sinds 2016 was Joris Klein Hulse al actief als werknemer bij Straetus. Klein Hulse was toentertijd werkzaam bij Straetus Achterhoek als bijbaan naast zijn middelbare school en later naast zijn studie aan de Rijksuniversiteit van Groningen waar hij Bedrijfskunde heeft gestudeerd. Na het afronden van zijn studie en het drinken van kopjes koffie om de volgende stap in zijn carrière te bepalen kwam hij weer uit bij Straetus.

Na een aantal maanden bij Straetus Achterhoek te hebben gewerkt heeft hij inmiddels de volgende stap tot franchisenemer gezet. Vanaf heden is hij eindverantwoordelijk voor de vestiging Utrechtse Heuvelrug.

Van dichtbij heeft Klein Hulse alle ontwikkelingen binnen Straetus in de afgelopen jaren meegemaakt. Zo is er een nieuw eigen systeem dat de incassowerkzaamheden een stuk efficiënter maakt. ‘Naast de ontwikkelingen van ons eigen systeem is de nieuwe afdeling Straetus Legal een ontzettende goede stap geweest. Deze afdeling binnen Straetus pakt incassodossiers op wanneer het dreigt uit te lopen op een rechtszaak/ dagvaarding. Dit maakt van Straetus een volledige “one stop partij” voor het incasseren van facturen’’ aldus Klein Hulse.

”Ik ken Joris Klein Hulse als sinds zijn begin in 2016 en we hebben ook tijdens zijn studie altijd goed contact gehouden. Na het afronden van zijn studie heeft hij enkele maanden fulltime voor Straetus Achterhoek gewerkt en is hij zodoende helemaal bij qua kennis en kunde. Voor beide partijen is dit een logische maar vooral prachtige stap’’ aldus CEO Crijn Janssen.

Straetus is een franchise formule in de creditmanagement branche, met inmiddels meer dan 30 vestigingen in Nederland is er een landelijk dekkend netwerk. Daarnaast is Straetus actief in België, Duitsland, Polen, Roemenië, Israël, Zuid Afrika, Curaçao en Denemarken.

Straetus is opgericht in 2009 en is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers met het betaald krijgen van hun openstaande facturen en het assisteren bij juridische geschillen of vraagstukken.

Ontvang gratis meer informatie over Straetus

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Straetus

×