Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Straetus van start in Sittard

Olaf Kruisinga en Brenda Suurland zijn drie maanden geleden van start gegaan als franchisenemers bij Straetus Incasso. Zij runnen, samen met Syreetha Gielen en Gwenny Moonen-Titulaer, de vestiging in Sittard. Dit doen zij in combinatie met hun eigen onderneming, een juridisch adviesbureau.

Kruisinga en Suurland zijn nu reeds acht jaar ondernemer. Met hun juridische adviesbureau streven zij ernaar hun klanten volledig te ontzorgen. Vanuit de markt kregen zij steeds vaker de vraag of zij ook incassowerkzaamheden deden. ‘’Dit was voor mij reden genoeg om me te gaan verdiepen in de mogelijkheden binnen de incassowereld,’’ aldus Kruisinga.

Al snel kwamen de ondernemers bij Straetus uit. ‘’Wij hebben al jaren een goede samenwerking met Straetus Incasso. Hun manier van incasseren, namelijk op een klantvriendelijke wijze, spreekt ons erg aan en daarom hebben wij besloten ons als franchisenemer aan te sluiten bij de formule. Een perfecte uitbreiding op ons dienstenpakket waarmee wij de klant nog meer kunnen ontzorgen’’.

Vanaf de dag dat Straetus Sittard verloopt de samenwerking tussen franchisegever en franchisenemer vlekkeloos. ‘’Straetus heeft voor nieuwe franchisenemers een compleet systeem klaar staan waar je als franchisenemer gelijk gebruik van kunt maken. Daarnaast leveren ze alle overige benodigde producten bij je aan.’’

De ondernemers hopen steeds verder te kunnen groeien. ‘’Met vier man sterk zijn we bezig om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We focussen ons nu voornamelijk op de regio Sittard en dat is ook de plek waar we in eerste instantie willen groeien. Wellicht dat we over een paar jaar besluiten ons te richten op een groter deel van Limburg.’’

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn bij de formule? Klik dan hier of vraag direct geheel vrijblijvend informatie aan.