Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Straetus verlengt franchiseovereenkomst met Richard Sommer

Franchiseorganisatie Straetus en franchisenemer Richard Sommer hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van de franchiseovereenkomst.

Al sinds 2009 als franchisenemer aan Straetus verbonden en nu actief met de vestigingen Arnhem, IJsselstreek en Apeldoorn kijkt Sommer uit naar de toekomst ”Na de verhuizing naar een nieuw kantoorpand, de groei van het aantal medewerkers en de snelle ontwikkeling van het systeem zijn alle ingrediënten aanwezig voor een prachtige toekomst binnen Straetus”

”Al sinds 2009 is het een uitstekende match tussen Richard Sommer en Straetus, zodoende ben ik ook erg blij en trots op de verlenging van de overeenkomst en kijk ik uit naar de komende 10 jaar’’ aldus CEO Crijn Janssen

Straetus is een franchise formule in de creditmanagement branche, met inmiddels meer dan 30 vestigingen in Nederland is er een landelijk dekkend netwerk. Daarnaast is Straetus actief in België, Duitsland, Polen, Roemenië, Israël, Zuid Afrika, Curaçao en Denemarken.

Straetus is opgericht in 2009 en is gespecialiseerd in het helpen van ondernemers met het betaald krijgen van hun openstaande facturen en het assisteren bij juridische geschillen of vraagstukken.

De kernwaarden van Straetus zijn: Persoonlijk | Transparant | Ondernemend

Ontvang gratis meer informatie over Straetus

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Straetus

×