Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Straetus winnaar NFV Franchise Trofee 2018

Vandaag, 24 mei 2018, is de winnaar van de NFV Franchise trofee tijdens de Algemene Ledenvergadering bekend gemaakt. Straetus moest het opnemen tegen Kaldi Koffie & Thee en Vital4Skool. De ALV werd dit jaar bij De Fabrique in Utrecht gehouden. Het avondprogramma, waar de winnaar bekend werd gemaakt, stond onder leiding van Marijke Roskam.

De ALV werd onder leiding van voorzitter Boris van der Ham geopend. Na de vergadering werd de winnaar van de NFV Trofee door Marijke Roskam, presentator BNR Nieuwsradio en ondernemer en televisiepersoonlijkheid Annemarie van Gaal, bekend gemaakt.

“We zijn heel blij met het winnen van de Franchise Trofee. Het is een bevestiging van de inzet van onze franchisenemers. We hebben hier met zijn allen hard voor gewerkt.”, aldus een dolgelukkige Crijn Jansssen van Straetus Nederland.

Proces

De drie franchiseformules moesten de afgelopen weken zichzelf presenteren tegenover de vakjury. De jury bestond uit Maarten Steinkamp (Jamin en MultiVlaai), Jacky Michel (GroenRijk), Jos burgers (NFV), Kees Seip (Flynth), Ben Buitelaar (Yarden) en Joost Bos (Koelewijn & Partners). Ook werden er diverse video’s gemaakt om de formule te presenteren en stemmen te werven.

In totaal kon er 100 punten verdiend worden. De vakjury kende 50 punten toe, verdeeld over 3 genomineerden. De overige 50 punten konden voorafgaand aan de officiële uitreiking van de trofee gegeven worden door de leden van de NFV.

Over de winnaar

Straetus Nederland is een onderscheidende formule als het gaat om debiteuren en incasso. Door klantvriendelijk incasseren probeert de formule ernaar te streven om de debiteur weer een trouw betalende klant te maken. De formule werd in 2009 opgericht en staat onder bezielende leiding van Crijn Janssen en Dennis Kuipers. Hun motto is dan ook: ‘Samen sterk’. Lees hier meer over de franchiseformule.

Over de NFV Franchise Trofee

De Franchise Trofee wordt elk jaar uitgereikt door de Nederlandse Franchise Vereniging. Het is een vakprijs voor franchiseformules in Nederland. Een vakjury beoordeelt de genomineerden op diverse criteria, waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. Daarnaast konden de NFV leden tijdens de ALV stemmen op hun favoriet. Straetus werd op eerder genoemde criteria als beste beoordeeld en was ook onder de leden de terechte winnaar. Hiermee liet Straetus, Kaldi en Vital4Skool achter zich. Straetus is de opvolger van Yarden, die in 2016 de prijs won. Eerdere winnaars waren onder andere Thomashuizen, Intratuin, Jumbo, Bruna, Bagels & Beans en Profile Tyrecenter.

×