Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Stroeken treedt toe tot directie beebox

Maatschappelijk ondernemer en voorzitter van Slow Food Nederland Jack Stroeken zal per 1 januari 2015 de directie van beebox komen versterken. Daarnaast zal hij toetreden tot de organisatie als aandeelhouder. Stroeken zal verantwoordelijk worden voor het versterken van het lokale beebox ondernemersnetwerk en medeverantwoordelijk voor het realiseren van de groeidoelstelling van beebox.

Walter Halberstadt, algemeen directeur van de franchiseformule, is erg blij met het toetreden van Stroeken tot de directie.‘’beebox bezorgt sinds 2012 boxen met Nederlandse biologische ingrediënten bij consumenten aan huis. We garanderen een eerlijke prijs voor de boer én bieden consumenten een scherpe prijs voor gezonde producten van Nederlandse bodem. Met beebox verbinden we de burger weer direct met de boer. Met het toetreden van Jack Stroeken tot de directie is beebox klaar om de volgende groeifase in te gaan.’’

Stroeken gelooft heilig in het concept van beebox. ‘’Alternatieve voedselnetwerken zijn aan een sterke opmars bezig en komen uit de pioniersfase. Dit wordt sterk gedreven door de wens van consumenten te willen weten waar hun eten vandaan komt, de behoefte aan biologische kwaliteitsproducten en het gemak van gezonde recepten. beebox is een snelgroeiend bedrijf met grote kansen.’’

beebox heeft eerder dit jaar zowel een crowdfunding als een agrifunding campagne succesvol afgerond. Recent heeft de onderneming ook de B Corp certificering gekregen en is een investering gedaan vanuit het ABN AMRO Social Impact Fonds. beebox werkt met lokale ondernemers in 20 regio’s en verwacht in het komende jaar een belangrijke stap te zetten naar verdere landelijke beschikbaarheid.

Wilt u meer weten over de formule? Of over de mogelijkheden bij de formule? Klik dan hier voor de presentatiepagina of klik hier om direct vrijblijvend informatie aan te vragen.