Subway aangesloten bij De Nationale Franchise

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Sinds deze week heeft internationale formule Subway zich aangesloten bij De Nationale Franchise Gids, en daarmee aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers in heel Nederland. Subway is een franchiseformule met meer dan 44.000 vestigingen over de hele wereld. In Nederland zijn er 184 Subway franchise vestigingen.

Subway is een fastfoodketen die voornamelijk sandwiches verkoopt. Bij Subway kan de klant zijn/haar Sub of salade helemaal aanpassen naar eigen smaak; groot of klein, pittig en low-fat, vlees, vis of vegetarisch; met keuze aan ingrediënten. Producten worden bereid voor de ogen van de gast.

Subway is nu op zoek naar gedreven franchisenemers, die Subway willen helpen met uitbreiden. Subway is op zoek naar ondernemers die hun eigen vestiging willen opbouwen met behulp van Subway. De franchisenemer krijgt een tweeweekse trainingscursus in het buitenland. De ondernemer heeft persoonlijk contact met een Development Agent die de ondernemers in zijn regio ondersteunt en adviseert. Daarnaast is er ondersteuning van het hoofdkantoor.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website