Subway franchisenemers hebben grote plannen voor Zuidoost Brabant en Limburg

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

René Puts (links) – Ralf Jansen (rechts)

“We zien kansen om de komende vijf jaar door te groeien naar 10 vestigingen”
Na een grootscheepse verbouwing van ruim drie weken, wordt op 28 januari a.s. de Subway aan de Wycker Brugstraat in Maastricht feestelijk heropend. De store heeft een complete metamorfose ondergaan en is voorzien van allerlei nieuwe elementen.

Jumbo supermarktondernemers in Stramproy Ralf Jansen en René Puts zijn sinds 1 oktober jl. de nieuwe eigenaren van de Subway in Maastricht. De franchisennemers hebben grote plannen. Ralf Jansen: ”We hebben een duidelijke groeiambitie voor ogen met enerzijds onze supermarkt maar anderzijds ook Subway. Kijkend naar Subway zien we kansen om de komende vijf jaar door te groeien naar circa 10 vestigingen in de regio Zuidoost Brabant en Limburg. We denken dan aan overname van bestaande stores en het openen van nieuwe vestigingspunten.”

René Puts vertelt: “We hebben er nadrukkelijk voor gekozen om een brede doelgroep aan te spreken. Met een sterk en gratis wifi netwerk in de store, oplaadpunten voor mobiele telefoons en laptops, comfortabel meubilair en een open keuken voor meer zichtbaarheid van de medewerkers voor onze gasten.”

De franchisenemers hebben ervoor gekozen de prijzen in Maastricht met ruim tien tot vijftien procent te verlagen. “We hopen hiermee een positief effect op de prijsbeleving van Subway te hebben. Veel mensen zijn dol op de heerlijke Sub’s die we ter plekke voor onze gasten bereiden maar de prijs wordt vaak genoemd als grootste minpunt. We hopen hiermee een goede stap naar een vernieuwd prijsimago te zetten.”

Bij de verbouwing van de nieuwe Subway is ook rekening gehouden met duurzaamheid, efficiëntie en toekomstgericht ondernemen. In de gehele store is ledverlichting aanwezig en er wordt bespaard op temperatuur, energie, verlichting en water.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise