Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Subway opent 10e vestiging in Amsterdam

Op de begane grond van campus Little Manhattan is een nieuwe Subway-vestiging gekomen. Dit is de 10e Subway-vestiging in Amsterdam. De internationale campus is in november 2017 geopend en biedt woonruimte aan 590 studenten en 300 starters.

Op zaterdag 24 maart 2018 is de Grand Opening van het restaurant met een speciale aanbieding. Vanaf 14 maart is Subway Lelylaan al open voor het publiek. Een van de eerste gasten is Safae, MBO-studente, 17 jaar. Samen met haar vrienden bezoekt ze het nieuwe Subway-restaurant: “Dat hier nu een Subway zit is echt heel handig. Nu hoef je niet meer eerst in te checken op het station om een broodje te halen. En hier heb ik ook nog eens een gezonde keuze!”

Wie denkt dat Subway met deze opening aan de Cornelis Lelylaan voorlopig wel weer klaar is met uitbreiden, heeft het mis. In de binnenstad van Haarlem is afgelopen woensdag een Subway-restaurant geopend en in Utrecht volgt er in april eentje. Ook op de planning staat het Brabantse Best, in een winkelcentrum vlak buiten de stad (I.B.C.-weg). Daarnaast groeit het aantal Subway-shops in tankstations: in Amsterdam Noord en Diemen zijn er intussen weer twee geopend. En zo staan er het komende jaar nog meer openingen over heel Nederland op de planning.

×