Subway opent foodcourt

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Subway

Op 19 juli jl. heeft franchiseformule Subway een foodcourt geopend langs de A58 bij Gilze. Hier zat voorheen een Van der Valk-restaurant. Ralf Jansen en René Puts zijn de ondernemers die de vestiging onder hun hoede hebben. Op de foodcourt zijn, als het helemaal gereed is, naast Subway ook de formules Burger King en La Place te vinden.

Jansen sprak eerder al de ambitie uit om meerdere Subway restaurants te openen in de lijn Tilburg-Nijmegen-Maastricht. Met de opening van de vestiging in Gilze is er een mooie stap gezet richting dat doel. “Een restaurant langs de snelweg, gericht op zakenmensen en mensen die op doorreis zijn. Subway voorziet in een behoefte om met het Subway aanbod een diversiteit aan sandwiches aan te bieden, die naar eigen keuze kunnen worden belegd. Iedereen is welkom om bij ons af te spreken, zakelijk of privé, onder het genot van een kop koffie”, aldus Jansen.

Voor nu en de toekomst is het voor Subway een strategische keuze om zich ook te vestigen in foodcourts. Jansen licht toe: “Gasten wil je de keuze bieden. Ook in het aanbod van restaurants. We kunnen juist gebruik maken van de aantrekkingskracht van andere sterke formules. Daar zullen we in de toekomst alleen maar profijt van hebben.”

Ook staat er nog een andere foodcourt, langs de A28 bij Zwolle, waar Subway onderdeel van wordt. Daar zullen ook La Place, Burger King en KFC zich vestigen. In 2015 liet Development Agent Maikel Mienis al weten dat Subway zich meer zal richten op buitenstedelijke locaties (universiteiten, tankstations, woonboulevards, etc.).

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website