Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Subway opent restaurant in Attractie- & Vakantiepark Slagharen

28 februari 2019

Attractie- & Vakantiepark Slagharen opent begin april 2019 een Subway restaurant. In dit restaurant zullen gedurende de hele dag vers bereide broodjes te krijgen zijn en verse salades. Verdeeld over binnen en buiten zal deze nieuwe locatie de beschikking krijgen over 48 zitplaatsen. Een Subway op een attractie- of vakantiepark is een primeur in Nederland.

Gezond en vers aanbod

Met de samenwerking met Subway breidt het attractie- en vakantiepark haar horeca-aanbod uit volgens de trends waarin gezond en voedzaam eten steeds belangrijker wordt. De broodjes en verse salades worden voor de ogen van de gast klaargemaakt en de gasten kunnen zelf kiezen welke ingrediënten zij op hun broodje of in hun salade willen hebben.

Primeur in Nederland

Op dit moment heeft Subway ruim 200 restaurants in Nederland. De opening van een Subway restaurant in de attractie- en vakantiepark sector dit voorjaar vormt echter een primeur. Wel werkt Parques Reunidos, de keten waartoe Slagharen behoort, al samen met Subway op Movie Park Germany en Marineland Côte d’Azur.

 

×