Subway opent tweede restaurant in Sittard

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Subway vestiging in de Havikstraat te Sittard krijgt er een ‘zusje’ bij: een tweede vestiging in nieuwbouwgebied Ligne. Sinds 19 september jl. kunnen studenten, bedrijven en winkelend publiek hier terecht voor een versbereide Sub. 

Het ondernemerskoppel Roger en Ellen Offermanns zijn al jaren franchisenemers en gaan de vestiging in nieuwbouwgebied Ligne runnen. De franchisenemers zijn samen eigenaar van vijf Subway restaurants. “Toen wij hoorden dat hogeschool Zuyd naar Ligne zou verhuizen, was de keuze snel gemaakt. Studenten zijn dol op Subway sandwiches, dus als ruim 4.500 studenten verhuizen, gaan wij hen achterna.”

De bedrijfsleider is Wendy Hamers, vertelt Roger Offermanns. “Zij heeft ook de leiding over de andere Subway vestiging in Sittard, gevestigd in de Havikstraat. De twee locaties zitten op 20 minuten lopen van elkaar. Personeel kan dus makkelijk heen en weer lopen tussen de vestigingen om te helpen. Het team van de nieuwe vestiging bestaat uit medewerkers van het huidige restaurant in de Havikstraat en nieuwe medewerkers.”

De nieuwe Subway vestiging in Ligne heeft zitplaatsen voor zeker 24 gasten. Het restaurant is op werkdagen geopend van 9.30 tot 19.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op koopzondagen van 10.00 tot 18.00 uur.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website