Subway opent vestiging in Deventer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Subway heeft op 30 september jl. een nieuwe vestiging geopend aan de Snipperling in Deventer geopend. Voor de zomer werd het Subway restaurant in de Lange Bisschopsstraat gesloten, vanwege de daling van het aantal passanten. Nu gaat het Subway team verder in een nieuwe vestiging aan de woonboulevard.

Els Holterman, die 8 jaar lang de vestiging in de Lange Bisschopsstraat runde, is blij dat de verhuizing nu een feit is: “Het heeft even geduurd, maar gelukkig zijn we weer open. We gaan weer met veel plezier Subs bereiden en bezorgen. Ons nieuwe restaurant zit voor de Gamma, in runshoppingcenter de Snipperling. Een uitkomst voor klussers met grote trek. Maar ook voor mensen die hun ronde langs woonwinkels even willen onderbreken. Iedereen is welkom voor een smakelijke lunch of een kop koffie met een Cookie.”

In Deventer is veel vraag naar bezorging van Subs, vertelt Holterman. “Vanuit de vorige vestiging bezorgden wij al veel, met name in de avond. Nu we op een industrieterrein gevestigd zijn, verwachten we ook bestellingen van de bedrijven die daar zitten. En wat deze plek ook fijn maakt: we zijn makkelijker te bereiken met de auto. Vanaf de snelweg kun je het Subway restaurant nog niet zien, maar als je afslag Deventer Oost neemt, ben je er zo! En parkeren is hier gratis.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise