Subway opent vestiging in Zoetermeer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Subway

In winkelcentrum Rokkeveen in Zoetermeer is onlangs een nieuwe Subway vestiging geopend. Voor eigenaresse Lilit Muradyan is deze onderneming de uitdaging waar ze aan toe was. De franchiseneemster is vastbesloten er een succes van te maken.

Lilit leidde 8 jaar geleden een farmaceutisch bedrijf in Armenië. Voor het werk van haar man verhuisden ze naar Nederland. Lilit wilde graag weer aan het werk. “Het lukte alleen niet om een parttimebaan te vinden in mijn vakgebied”, vertelt de franchiseneemster. Samen met haar man besloot ze breder te kijken en mogelijk een eigen zaak te openen.

Zelf woonachtig in de Houtbuurt, lieten ze hun oog vallen op een pand in het nabijgelegen winkelcentrum Rokkeveen. “Deze plek leent zich uitstekend voor een Subway restaurant”, vonden we. “Kantoren aan de overkant, een middelbare school in de buurt… dan voorzie je met een Subway vestiging zeker in een behoefte.”

De zaak is nu ruim een week open en Lilit is tevreden. Tijdens de lunch is het druk en ook ’s avonds komen mensen graag over de vloer voor een versgebakken Sub. “Naast de usual suspects zoals kantoorpersoneel en scholieren, bezoeken ook veel buurtbewoners de zaak”, vertelt Lilit. De franchiseneemster is zelf druk bezig de opstart van het restaurant in goede banen te leiden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website