Subway ziet potentie in buitenstedelijke locaties

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De afgelopen periode heeft Subway veel geïnvesteerd in vestigingen buiten de stad. Maikel Mienis, Development Agent (DA) bij Subway en mede-eigenaar van twee Subwayvestigingen, legt uit. “De eerste pilot store met Gamma Amsterdam Zuidoost draait erg goed. We zijn in gesprek over hoe we deze vorm van samenwerken in Nederland verder kunnen uitbouwen.”

“Behalve dat er binnen gemeentegrenzen nog altijd vele mogelijkheden zijn, kunnen we in de aankomende jaren een grote stap zetten in het aantal buitenstedelijke locaties. Tankstations, drive-thru’s, bouwmarkten, woonboulevards, bioscopen, universiteiten, ziekenhuizen, noem maar op. Alles is mogelijk, omdat een Subway zich qua design aan alle omstandigheden kan aanpassen,” aldus de DA. “Met de huidige 175 locaties in Nederland is er een goede basis neergezet voor verdere groei. De doorlooptijd van het opzetten tot het openen van een Subwayvestiging varieert van zes tot negen maanden, tot soms wel een jaar of langer.”

“Onlangs heeft Development Agent Hans Koens in Nijverdal de vierde SUBWAY® drive thru geopend. De ontwikkeling van drive-thru’s zijn uitdagende, langlopende trajecten, met enorm veel potentie. Oostzaan en Wormerveer zijn bij ons de eerstvolgende drive thru-vestigingen, die naar verwachting in het tweede en derde kwartaal van 2016 opengaan.”

Mienis vervolgt: “Voor wat betreft ontwikkeling: er is nog volop ruimte voor enthousiaste franchisenemers. De grote voordelen zijn de lage instap- en investeringskosten in vergelijking met de andere grote quickserviceformules. Lage overheadskosten, uitstekende begeleiding door ervaren Development Agents en het grote inkoopvoordeel. Horeca-ervaring is bovendien geen vereiste. Daarnaast is de flexibiliteit van locaties een zeer groot voordeel.”

Interesse in de mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie over de franchiseformule of hier om vrijblijvend informatie aan te vragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise