Succesformule AMS breidt uit

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Agricultural Maintenance Support (AMS) signaleert een toenemende belangstelling voor milieuvriendelijke en kostenbesparende onderhoudsproducten. De franchiseformule verwacht daarom in 2010 door te groeien naar vijf franchisevestigingen.

AMS helpt bedrijven in de land- en tuinbouw bij het onderhoud van hun machines en het bewaken van de hygiëne in hun bedrijf. Oprichter René Verkroost heeft ruim 10 jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van groene producten voor veilige reiniging, conservering, milieuvriendelijke desinfectie en revolutionaire droge smering. Verkroost: “Onze klanten zijn land- en tuinbouwbedrijven, hoveniers, boom- en bollenkwekers. Wij helpen ze met milieuvriendelijke en kostenbesparende producten. Dat past natuurlijk goed in de huidige tijdgeest en de vraag neemt dan ook toe. Daarom wil AMS groeien.”

AMS kiest bewust voor franchising. Verkroost: “ Onze klanten zijn ondernemers. Onze franchisenemers ook. Zij praten dezelfde taal. Daarom denken wij dat groeien door middel van franchise goed bij ons en onze klanten past.”

Bericht uit de nieuwsbrief van dinsdag 19 januari 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.