Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Succesvol Rodizio wil uitbreiden door middel van franchise

26 september 2023

Rodizio is uniek in Nederland: een Grillrestaurant met een sterk Braziliaanse beleving. ”Dit krijgen wij voor elkaar door de inzet van Zuid Amerikaanse muziek, danseressen en gauchos zorgt ervoor dat het een onvergetelijk avondje uit wordt”, aldus franchisegever Italo Atzopri. “Rodizo Scheveningen en Rodizio Rotterdam zijn een begrip in de regio en zijn doorlopend volgeboekt. Nu wil ik uitbreiden door middel van franchise”.

Rodizio draait om de totale beleving, waarbij gasten worden ondergedompeld in een sfeer van ontspanning en genot. Bij binnenkomst worden ze verwelkomd door de zachte klanken van Braziliaanse muziek en de verleidelijke geur van de authentieke Braziliaanse keuken. De obers staan klaar om de gasten te bedienen met het mooiste vlees, dat op traditionele wijze aan tafel wordt gesneden.

“Bij Rodizio gaat het niet alleen om het eten maar ook om de beleving,” legt Italo Atzori uit. “We willen onze gasten een onvergetelijke avond bezorgen, waarbij ze zich volledig kunnen overgeven aan de smaaksensaties van de Braziliaanse keuken en genieten van de levendige ambiance die we creëren.”

FRANCHISEN BIJ RODIZIO

Voor degenen die dromen van een eigen Rodizio-vestiging zijn er enkele vereisten. “Toekomstige franchisenemers moeten een grote passie hebben voor de horeca, uitstekende managementvaardigheden bezitten en vertrouwd zijn met de regio waarin ze zich willen vestigen,” legt Atzori uit. “Het is hard werken, vooral in het begin. Daarnaast is de locatie van cruciaal belang, met een pand van ongeveer 500 of groter m² als ideaal.”

Met grote ambities voor groei is Italo Atzori vastberaden om Rodizio in alle grote steden te vestigen. De unieke combinatie van smaakvolle gerechten, een bruisende sfeer en uitmuntende service belooft een culinair avontuur dat de harten van nog meer Nederlanders zal veroveren.

“De ‘all you can eat’-formule van Rodizio geeft onze gasten de vrijheid om zo vaak te bestellen als ze willen gedurende een periode ,” legt Atzori uit. “We willen dat onze gasten zich volledig kunnen laten verwennen en de smaken van onze keuken kunnen verkennen zonder beperkingen.”

Ontvang gratis meer informatie over Rodizio

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Rodizio

×