Succesvolle crowdfunding voor Doppio Espresso Utrecht

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De crowdfundingactie van Doppio Espresso is succesvol verlopen. Daarmee is de weg vrij om de Doppio vestiging te openen aan de Nobelstraat te Utrecht. Het voltooien van de crowdfunding is het startschot geweest voor de verbouwing van het karakteristieke hoekpand.

Ondernemer Peter Braak kan opgelucht ademhalen: het crowfundingproject is geslaagd. Dankzij vele investeerders is er €37.500,- via crowdfunding geïnvesteerd en komt Doppio Espresso definitief naar de binnenstad van Utrecht.

De persoonlijke service aan tafel door een spontaan en meedenkend team, maakt Doppio Espresso een unieke espressobar in Utrecht. De bar biedt ruimte om lekker bij te praten met vrienden, te werken, tot rust te komen met een krantje of snel binnen te stappen voor een koffie to-go. Een hele dag werken bij Doppio Espresso kan natuurlijk ook; met gratis wifi en altijd een stopcontact in de buurt zit je hiervoor op de beste plek in Utrecht.

De komende acht weken wordt Braak klaar gestoomd voor de opening. De geplande opening is eind november en zal groots gevierd worden met een gratis cappuccinodag om de harten van de inwoners van Utrecht en omgeving te veroveren.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise