Succesvolle eindejaarsbeurs RDC formules

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Retail Development Company
Retail Development Company (RDC) organiseerde op 29 maart jongstleden in het Nieuwegein Business Center haar Eindejaarsbeurs. De beurs werd goed bezocht door de ondernemers van The Read Shop, Plantage, Thuiskantoor en Boekenpartners. Net als op de RDC Schoolbeurs in januari werd er weer stevig georderd. De RDC beurzen onderscheiden zich door one-stopshopping.

De beurs was voor de ondernemers van RDC hét inkoopmoment voor alle najaarsartikelen, waarbij de focus lag op agenda’s, (jaar)kalenders, kerstkaarten en cadeauartikelen. Naast het inkopen van
artikelen als wenskaarten, kantoorartikelen, boeken en tijdschriften, konden de ondernemers van RDC zich laten informeren over de voordelen en aanschaf van bijvoorbeeld gevelreclame, automatisering, interieurbouw en winkelbeveiliging.

In het beursboek was duidelijk aangegeven welke artikelen in de centraal verspreide najaarsfolders verschijnen. Deze artikelen werden ter plekke gepresenteerd, zodat ondernemers hun marketing- en inkoopbeleid voor het najaar optimaal konden afstellen.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 13 april 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website