Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Succesvolle overname drogist de Goudsbloem in Krimpen aan de Lek

Na een gedegen voorbereiding is de overname en de ombouw van Drogist de Goudsbloem een feit! UniPharma is content dat het overnametraject van DA de Goudsbloem te Krimpen aan de Lek afgesloten is met de feestelijke opening van 24 maart als Drogist Bewust Beter.

In 2021 bood de heer Verloop zijn drogisterij ter overname aan bij UniPharma. UniPharma had met Jan en Pauline Mijnders-Flach al snel een overname kandidaat voor deze mooie locatie. Per 19 maart hebben de heer en mevrouw Verloop de drogisterij overgedragen en kunnen ze gaan genieten van hun welverdiende pensioen. De naam Flach is in de regio een bekende naam in de drogistenwereld. Reeds in 1938 opende de grootvader van Pauline een drogisterij in Ridderkerk, zijn drie zoons volgden in zijn voetsporen in eigen filialen en zo kwam het dat Pauline haar vader begon aan het Dorpsplein in Stolwijk, waar zij het vak met de paplepel kreeg ingegoten. Ze werkte meer dan twintig jaar mee in de zaak van haar ouders, volgde diverse opleidingen en is in alle opzichten een bevlogen en gediplomeerd drogist. Samen met haar man Jan nam zij in 2020 de drogisterij in Stolwijk over.

Marlinda, al 23 jaar werkzaam voor de familie Flach in Stolwijk, is nu dagelijks te zien in DBB Flach- de Goudsbloem in Krimpen aan de Lek. Samen met de vertrouwde gezichten van Drogist de Goudsbloem, Simone en Corry en Rosalie, vormen zij het vaste team. Pauline blijft vooral actief in Stolwijk en haar man Jan ondersteunt beide filialen.

De drogisterij in Krimpen ad Lek staat al jaren bekend om zijn goede service en advies. Met de overgang van DA naar Drogist Bewust Beter is er meer ruimte voor onderscheidend vermogen in de vorm van nieuwe categorieën en meer beleving, dit zonder dat dit ten koste gaat van de nodige promoties.

 

Ontvang gratis meer informatie over DBB Drogist

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DBB Drogist

×