Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Succesvolle start Husse in Nederland

Na een opstartfase in december heeft Husse Nederland in de eerste 3 weken van het nieuwe jaar al 2 nieuwe franchisenemers mogen verwelkomen. Husse heeft hiermee een mooie start gemaakt en verwacht deze groeiende lijn door te zetten.

De nieuwe enthousiaste franchisenemer, Henry Zollner kende het succesvolle concept uit Engeland waar hij dan ook onlangs vandaan is verhuisd richting Nederland. Zijn droom om een eigen bedrijf te beginnen sluit dan ook goed aan bij de mogelijkheden die Husse biedt. “Husse is in Engeland al een begrip geworden en krijgt daar een steeds groter marktaandeel, omdat ze in Nederland onlangs gestart zijn lijkt mij dit een ideale manier om een goede regio te claimen,” aldus Henry Zollner, franchisenemer regio Tilburg.

Franchisenemer Henk gaat een tweetal regio’s in Friesland bedienen. Hij had zelf al het nodige aan onderzoek gedaan naar de mogelijkheden in de markt van dierenvoeding en zag daarin vooral terugkomen dat deze markt geen recessie heeft gekend. De markt kent zelfs een stevige groei in het uitgave patroon voor dierenvoeding.

Jacques Kooiker, formulemanager Husse Nederland ziet voor de masterfranchise naast de ondersteuning aan de franchisenemers nog een aantal belangrijke taken weggelegd. “Husse streeft er naar om zo spoedig mogelijk haar regio’s vergeven te hebben aan franchisenemers, om vervolgens een nog grotere focus te kunnen leggen op marketing en branding. We zijn op dit moment al actief via zowel de offline als online marketing, maar willen ook graag het land in en ons merk laten zien tijdens beurzen, (honden)shows en andere evenementen ”

Husse is op dit moment nog op zoek naar franchisenemers voor meerdere regio’s in Nederland. Interesse? Klik hier