Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

SUGO Pizza sluit zich aan bij Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers

09 mei 2023

SUGO Pizza, een bekende speler in de maaltijdbezorgingssector, heeft aangekondigd dat directeur Hugo Kruijssen de keten zal vertegenwoordigen bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). De NLVVM vertegenwoordigt meer dan 1200 vestigingen en 30.000 werknemers in de maaltijdbezorgbranche. “Ik ben enthousiast om met SUGO Pizza deel uit te maken van de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers en samen te werken met andere leden om de maaltijdbezorgingssector verder te professionaliseren,” aldus Kruijssen. “Bij SUGO pizza focussen wij ons op het leveren van hoogwaardige, gezonde en duurzame maaltijden aan onze gasten. We kijken er dan ook naar uit om expertise en ervaring uit te wisselen met de vereniging en samen te werken aan een toekomstbestendige maaltijdbezorging in Nederland

SUGO Pizza

Bij SUGO Pizza speelt pizza al taglio de hoofdrol – gebakken op grote, rechthoekige platen en opgeknipt in vierkante stukken. De bodems zijn luchtig, licht en krokant en worden met de hand bereid. De keten kent een snelle groei van 5 vestigingen in 2020, naar 15 vestigingen op dit moment. Kruijssens toetreding tot de NLVVM getuigt van zijn betrokkenheid bij de maaltijdbezorgingsindustrie en zijn streven om bij te dragen aan de ontwikkeling van de vereniging in Nederland. Door het lidmaatschap van de NLVVM zal SUGO Pizza kunnen samenwerken met andere prominente bedrijven in de branche om de professionalisering en duurzaamheid van de maaltijdbezorgingssector verder te bevorderen.

NLVVM

De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. FEBO was het eerstvolgende lid dat zich in 2015 aansloot. SushiPoint en Johnny’s Burger Company voegden zich in 2017 toe aan de vereniging, gevolgd door Kwalitaria in 2018 en eazie en Bakker Bart in 2019. De belangrijkste doelstelling van de vereniging is het behartigen van de gezamenlijke belangen van de bedrijven werkzaam in de maaltijdbezorgbranche. De NLVVM zet zich in voor de verdere professionalisering en veiligheid van de aangesloten ketens. Naast verkeersveiligheid, zijn ook onder andere bezorging met elektrische vervoersmiddelen en het gebruik van recyclebare verpakkingsmaterialen speerpunten.

×