Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Suittruck gaat heel Nederland en België van pakken voorzien

Suittruck wil komend jaar uitbreiden met zes trucks naar België en Nederland om deze te voorzien van pakken. In vijf jaar wil de nieuwe formule beginnen in de Verenigde Staten, volgens oprichter Rutger Vlaming.

Doelen

Suittruck is een jaar geleden opgericht en heeft een gemiddelde afzet van vijf pakken per week. Het doel is om hier eind dit jaar tien stuks van te maken, aldus Vlaming. De pakkenverkoper wil het liefst de stap naar New York maken. “Dat klinkt ambitieus, maar je moet jezelf blijven uitdagen,” aldus Vlaming aan RetailNews.

Verder laat Vlaming weten dat Suittruck experimenteert met een statiegeldsysteem, waarbij klanten oude pakken kunnen inleveren tegen vergoeding. Het doel is om zo mensen met een kleiner budget aan te spreken. Vlaming heeft al eerder laten weten dat het markrecht in de verenigde Staten al is vastgelegd.

Franchise Starter Award

Suittruck is genomineerd voor de Franchise Starter Award. De eerste ronde bestond uit een publieksronde en moest Suittruck genoeg stemmen vergaren om in de top 3 te belanden. Na deze ronde overleefd te hebben, staat Suittruck nu in de finale van de Franchise Starter Award. Op 4 oktober aanstaande mogen zij daarom pitchen voor een jury tijdens Het Nationale Franchise Congres. Hierna zal bekend worden of Suittruck zal bemachtigen.

×