Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Suittruck winnaar Franchise Starter Award 2018

Op 4 oktober jl., werd op Het Nationale Franchise Congres in Amsterdam de Franchise Starter Award uitgereikt. Een award die de meest belovende startende franchiseformule in de spotlight zet en moet helpen de formule verder te ontwikkelen. De finalisten waren WOK&, Health & Co en Suittruck. Laatstgenoemde ging er met de prijs ter waarde van € 10.000 vandoor.

Na drie korte pitches van de drie finalisten gaven de aanwezige franchisegevers hun mening over alle drie de formules middels een stemmingsronde. Dit oordeel, gecombineerd met het oordeel van de vakjury die al eerder een presentatie van de finalisten hebben gehad, vormden samen het eindcijfer.

Voordat de definitieve uitslag bekend werd gemaakt, kreeg juryvoorzitter Jacky Michels het woord en lichtte het juryrapport toe. Ze noemde alle formules ‘professioneel, ambitieus en goede toevoegingen op de franchisemarkt’. Uiteindelijk heeft de vakjury Suittruck bestempeld als meest belovende starter.

Na de toelichting van de jury werd door dagvoorzitter Miljuschka Witzenhausen de winnaar bekend gemaakt. Zowel de jury als de zaal van aanwezige franchisegevers waren het met elkaar eens; Suittruck wint de Franchise Starter Award 2018.

Een zeer ontroerde Rutger Vlaming, eigenaar van Suittruck, nam de award in ontvangst op het podium bij Miljuschka. Met een brok in de keel en een emotionele ontlading toonde hij zijn waardering naar de zaal: ‘Top jongens, hier heb ik echt hard voor gewerkt. Echt fantastisch.’

Suittruck wint een prijs ter waarde van € 10.000. De komende periode zal Vlaming ondersteuning krijgen van FLYNTH, Ludwig & Van Dam advocaten, VISMA Software, ABN AMRO en De Nationale Franchise Gids om zijn formule naar een hoger niveau te tillen en een vliegende start te maken in franchise.

×