Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sunday’s nu ook als shop-in-shop concept in Etos

Sinds kort heeft franchiseketen Sunday’s voor het eerst ook een shop-in-shop zonnestudio in de Etos in Leersum geopend. Een gedeelte van de Etos is helemaal ingericht in Sunday’s stijl en heeft een aparte balie. Met ca. 8.000 inwoners voldoet het volume van 3 zonnebanken aan de behoefte terwijl het een aardige bijverdienste oplevert.

Zowel directeur Rob Bontje als de Leersumse ondernemer Klaas Jan Koelewijn zijn enthousiast over de samenwerking. Bontje ziet een goede match met het drogisterijconcept: “Beide concepten draaien om uiterlijk en verzorging, en het Sunday’s concept blijft goed overeind door de ruimtelijke indeling.”

Ook Koelewijn is blij dat hij een extra service kan bieden in het dorp. “Klanten reageren enthousiast op het feit dat er ineens een professionele zonnestudio op fietsafstand is en combineren een boodschap met een kwartiertje zonnen of andersom”, aldus de tevreden ondernemer.

Dit verruimt de mogelijkheden voor meer ondernemers in kleine vestigingsplaatsen. Mits een goede match kunnen twee concepten elkaar zo goed versterken en kan een bestaand concept meer leven in worden geblazen.