Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sunday’s overgenomen door franchisenemers

24 augustus 2021
Sunday’s, een landelijke franchiseformule in zonnestudio’s, is door eigenaren Rob Bontje en Kees van Bergenhenegouwen verkocht aan Ted Verberg en Jack van der Velde. Verberg en Van der Velde zijn twee franchisenemers van de franchiseformule. Sinds 23 augustus jl. hebben Verberg en Van der Velde de leiding overgenomen.

Scheidend directeur Bontje ziet de toekomst voor de franchiseformule rooskleurig in: “Ik ben er trots op dat twee door de wol geverfde franchisenemers dit prachtige concept hebben overgenomen. Wij verwachten dat de formule hier alleen maar beter van kan worden. Sunday’s is een krachtig merk en wij zien dat er volop kansen zijn in de regio’s waar we nog niet aanwezig zijn.”

Verberg: “Wij hebben het volste vertrouwen in het verder uitbreiden van het aantal vestigingen. Groei kan met name gevonden worden in kleinere gemeentes. Zie bijvoorbeeld onze succesvolle pilot van een shop in shop bij Etos.”

Bontje en Bergenhenegouwen besloten eind 2019, na het overlijden van hun compagnon René de Jong, hun aandelen te verkopen. Door corona en de onvermijdelijke lockdown heeft de overname een behoorlijke tijd in beslag genomen.

Sunday’s telt op dit moment 53 vestigingen in nagenoeg alle provincies van Nederland. Sunday’s is de enige keten van zonnestudio’s die gebruik maakt van vitamine D zonnebanken.

×