Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Super Supermarkt Keurmerk voor Plus van Stefan Ammerlaan in Brabant

31 augustus 2022

De supermarkt Plus aan het Tongerplein in Udenhout heeft het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) gekregen. Ondernemer Stefan Ammerlaan dankt dit keurmerk aan zijn grote maatschappelijke betrokkenheid.

Het Super Supermarkt Keurmerk

Het SSK is ontstaan vanuit het Vakcentrum en is uitgedacht in samenwerking  met onderzoeksinstituut TNO. Het Super Supermarkt Keurmerk toont aan dat de ondernemer over de gehele breedte van de bedrijfsvoering extra stappen zet en dat doet vanuit lokaal en maatschappelijk betrokken ondernemerschap. Hierbij spelen 7 onderwerpen een rol: lokale betrokkenheid, stimulerend HR beleid, onderscheidend assortiment, duurzame energie, intelligente logistiek, veilige omgeving en bewuste afvalvermindering.

Het keurmerk is uitgereikt op 25 augustus door Harrie ten Have, voorzitter van Stichting Super Supermarkt Keurmerk. Wethouder Bas van der Pol was ook aanwezig.

PLUS

PLUS is het coöperatieve huis voor onze 259 zelfstandige supermarktondernemers en hun 270 supermarkten. PLUS loopt voorop in de ontwikkelingen rondom goed eten en kan hier relevant op inspelen. Hierin onderscheidt PLUS zich van andere supermarkten omdat zij groot genoeg is om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Onze lokale supermarktondernemers spelen hierbij een belangrijke rol –met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn zij verbonden met de buurt.

×