SuperGarant neemt VSP Risk over

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

SuperGarant, specialist in verzekeringen en zorgbegeleiding voor ondernemers neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2017 VSP Risk over.  Onder andere veel ondernemers van Albert Heijn, DIO, Etos, Natuurwinkel, Jamin, De Kaasspecialist, Gall & Gall en Coop Codis zijn op het zorgportaal van SuperGarant aangesloten.

VSP Risk en SuperGarant kennen elkaar goed en werken al een aantal jaar samen. SuperGarant heeft net als VSP Risk samenwerkingsverbanden met verschillende brancheorganisaties. De werkwijzen komen in belangrijke mate overeen. Het was daarom een logische stap om de krachten te bundelen. SuperGarant is ruim 30 jaar actief als intermediair en volmachtbedrijf en is uitgegroeid tot een verzekeringsspecialist met speciaal op het detailhandelsegment gerichte schade- en inkomensverzekeringen en aanverwante verzuim- en arbodienstverlening. SuperGarant werkt nauw samen met MKB-brancheorganisaties en heeft rechtstreeks contact met franchise- en inkooporganisaties. Ook VSP Risk richt zich als intermediair op het MKB en werkt met diverse brancheorganisaties nauw samen, waarbij dienstverlening wordt aangeboden uit naam van brancheorganisaties.

Guus Mineur, algemeen directeur van SuperGarant: “De koop van VSP Risk is een logische keuze. Zelden kom je een partij tegen die qua marktbenadering zo goed aansluit bij SuperGarant als VSP Risk. Ons motto ‘Samenwerken aan een gezonde branche’ wordt door VSP Risk en haar medewerkers ondersteund en uitgedragen. Ik heb veel vertrouwen in onze samenwerking en verwacht dat wij met deze aankoop onze positie in de MKB-markt en dan met name binnen branches verder hebben verstevigd. De komende tijd zal gericht zijn op het verder uitbouwen van de dienstverlening voor de leden van de branches.”

Alle medewerkers van VSP Risk komen in dienst van SuperGarant. De kantoren van VSP Risk in Tilburg en Houten zijn inmiddels gesloten en de activiteiten en de medewerkers zijn verhuisd naar het kantoor van SuperGarant in Leidschendam. De vestiging in Groningen gaat ongewijzigd verder.

Meer weten over SuperGarant? Klik dan hier voor meer informatie

 

.

.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.