Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Supermarktketens Jumbo en Albert Heijn komen met Rituals displays

In een aantal geselecteerde filialen van Jumbo en Albert Heijn zijn binnenkort tijdelijk Rituals displays te vinden. Op deze displays komen de populairste producten van Rituals te staan.

Rituals heeft besloten om haar populairste producten tijdelijk in de supermarktketens Jumbo en Albert Heijn te presenteren, de displays komen alleen in geselecteerde filialen. Welke filialen dit zijn is nog niet bekend.

Corona

Reden voor deze ‘’actie’’ is de coronacrisis, dankzij de coronacrisis is het heel rustig in de winkelstraten. De klant kan niet meer in de Rituals-vestigingen terecht omdat het cosmeticamerk eind maart besloten heeft al haar filialen tot nader orde te sluiten.

De displays zijn niet alleen in Nederland te vinden, maar ook in België, Luxemburg en Duitsland. In totaal gaat het om zo’n 2500 supermarkten waar een Rituals display komt te staan. De displays blijven een aantal weken staan in de supermarkten.

Reactie CEO Rituals

“In deze turbulente tijden, waarin de meeste van onze Rituals-winkels gesloten zijn, willen we natuurlijk voor al onze klanten waar mogelijk beschikbaar blijven. Dit doen we door de start van dit tijdelijke initiatief.” Aldus Raymond Cloosterman.

×