Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

SushiPoint bezorgt voor lokale ondernemers

SushiPoint biedt de lokale ondernemers hulp door zijn bezorgers uit te lenen aan bedrijven die het nu nodig hebben. Dit gebeurd vanuit alle 32 vestigingen en hiermee probeert de formula de lokale ondernemers te steunen om toch nog producten te kunnen verkopen.

“In deze bizarre tijd is het belangrijk om elkaar te steunen. Om de lokale ondernemer een hart onder de riem te steken hebben we besloten om ons bezorgplatform beschikbaar te stellen en zo een bijdrage te leveren”, aldus Hajo Bertrand directeur SushiPoint.

Veel van de bezorgers bij SushiPoint zijn studenten die nu dagenlang thuis zitten. Met dit initiatief kunnen zij op deze manier wat voor ondernemers betekenen. “Door te gaan bezorgen proberen we om – ondanks deze loodzware tijd – toch nog wat omzet binnen te halen en onze klanten met de kerst toch een mooie nieuwe set aan te kunnen meten. Daarnaast is het aanbod van SushiPoint ook gewoon een heel lief gebaar waar ik als mens heel blij van word”, legt lokale ondernemer Robbert Kennis uit.

Lokale ondernemers die gebruik willen maken van de service kunnen een e-mail sturen naar hartonderderiem@sushipoint.nl of contact opnemen met een SushiPoint vestiging.

 

×