Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

’t Zusje breidt uit middels franchise

20 augustus 2013

Het goed bezochte tapasrestaurant ’t Zusje in Uden krijgt er twee zusjes bij. Op 30 augustus opent ’t Zusje in Vlijmen en 25 oktober start ’t Zusje in Cuijk. In april werd ’t Zusje Oudenbosch al geopend.

Eigenaar Peter Smits is onlangs begonnen om zijn tapasconcept om te zetten in een franchiseformule. Het blijkt, net als het restaurant in Uden, aan te slaan. In Uden zit het tapasrestaurant, inclusief het naastgelegen restaurant Twin dat dat dezelfde kaart voert, op zaterdagavonden al tot november volgeboekt.

Het succes zit ‘m volgens Smits in de kaart. “Het zijn geen Spaanse tapas, maar gewoon de menukaart van het restaurant in het klein. Zodat iedereen als het ware een hele avond lang de hele menukaart kan uitproberen.” Smits heeft onlangs aan de Protonenlaan in Uden zijn kantoor ’t Zusje Franchise geopend, een mini-versie van het restaurant aan de Kapelstraat in het klein. “Het geeft in één oogopslag een indruk van wat de formule ’t Zusje inhoudt”, zegt Smits. ’t Zusje groeit op deze wijze uit naar 200 tot 250 medewerkers.