Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

’t Zusje Zutphen opent haar deuren op a.s. vrijdag 24 mei 2024 in de Bronsbergen!

Vanaf a.s. vrijdag 24 mei 2024 ben je van harte welkom bij ‘t Zusje Zutphen, waar je kunt genieten van heerlijke, versbereide tapasgerechtjes aan een tafeltje dat de hele middag of avond van jou is.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het pand om te toveren in een prachtig, sfeervol restaurant. De inrichting van ’t Zusje Zutphen ademt de welbekende warme en uitnodigende sfeer, die perfect past bij de rustieke charme van de Bronsbergen.

Bourgondisch genieten en gezellig samenzijn

Bij ’t Zusje draait het om heerlijk ongedwongen genieten in een knusse ambiance, omringd door de mensen die je liefhebt. Omringd door het prachtige recreatiegebied biedt ’t Zusje Zutphen een unieke bourgondische ervaring, waarbij je zowel binnen in het sfeervolle restaurant als buiten op het ruime terras kunt genieten van ruim 70 verschillende versbereide tapasgerechtjes. Maak jouw keuze uit de tapaskaart en laat je volledig in de watten leggen.

Lekker lunchen aan het meer

Wat is nu leuker dan dit heerlijke lenteseizoen bourgondisch door te brengen op het gezellige, comfortabele terras bij ’t Zusje Zutphen? Maak je keuze uit een 3-tal luncharrangementen, waarbij je kiest voor drie, vier of vijf heerlijke versbereide gerechtjes, die allemaal tegelijk voor jou op tafel komen. Geniet van lekkere tapasgerechtjes, het gezelschap en het prachtige uitzicht!

Over ’t Zusje

’t Zusje kent haar oorsprong in het Brabantse Uden. Bij Brasserie de Baron, kwam eigenaar Peter Smits op het idee. “Ik wilde weer écht contact met de mensen en ervoor zorgen dat onze gasten ook écht contact met elkaar hadden. Dus niet even vlug wat eten en weer gaan. Gezellig samenzijn, oprechte aandacht voor elkaar en dat de hele avond, dat was het idee. We besloten onze gerechtjes in kleinere porties aan te bieden. Zo konden onze gasten meerdere dingen proeven en proberen én brachten ze automatisch meer tijd met elkaar door.” Het werd een enorm succes.

Meer weten over franchisen bij ’t Zusje? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

×