Taco Bell eindelijk naar Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Taco Bell  is niet van plan om te stoppen met zijn internationale expansie. Komende maand mogen wij de eerste Nederlandse Taco Bell vestiging in Eindhoven verwachten. In de komende vier jaar is Taco Bell van plan om twintig vestigingen in Nederland te openen. Taco Bell is een Mexicaans restaurant, dat wereldwijd bekend staat om zijn burrito’s, nacho’s, Crunchwraps Supremes, crunchy taco’s en quesadilla’s.

“We kijken ernaar uit om Nederland te laten genieten van onze gedurfde smaken en verse ingrediënten. We hebben al een trouwe groep van fans in dit land en we zien daarom een grote kans voor Taco Bell. We brengen graag Más Taste, Más Value en Más Heart naar de Nederlandse consument”, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland.

Vestiging Eindhoven

De vestiging zal zich bevinden in het populaire winkel- en horecagebied van Eindhoven. Het restaurant heeft een modern design met een California thema. Het pand heeft gratis wifi, tachtig zitplaatsen en een oplaadpunt voor mobiele apparatuur.

Taco Bell

Taco Bell is een onderdeel van moederbedrijf YUM! Restaurants. De eerste Taco Bell opende in 1962 zijn deuren in Zuid-Californië. Het idee achter de Mexicaanse voedselketen is dat het een innovatief bedrijf is, die de grenzen opzoekt en soms overschrijdt. Uit deze ideologie zijn er ook veel populaire Taco Bell gerechten ontstaan zoals de Crunchy Taco in 1962 en de Crunchwrap Supreme in 2006.

Taco Bell heeft wereldwijd meer dan 300 vestigingen in 26 landen buiten de V.S. en wil de komende decennia 1.000 vestigingen buiten Amerika openen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.