Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo Arnhem viert eerste jubileum

In 2020 opende franchiseformule Taco Mundo samen met ondernemer Ali Sina haar deuren in Arnhem. Sindsdien heeft de stad kennis mogen maken met Mexicaanse gerechten zoals taco’s, burrito’s en, voor de kaasliefhebbers zeker een must, quesadilla’s. Kort na de opening begon de corona-crisis, waardoor veel ondernemers zich voor uitdagingen gesteld zagen.

Voor Ali Sina, trotse eigenaar van Taco Mundo Arnhem, bleek dit echter een kans die hij met beide handen heeft gegrepen. “De bezorgmarkt is het afgelopen jaar door de coronacrisis enorm gegroeid. Maar dat is natuurlijk geen reden om als ondernemer achterover te leunen. Je moet nog steeds onderscheidend zijn en een goed product neerzetten. Daar zorgen mijn team en ik dagelijks voor.”

Dat hard werken loont, merkt Ali Sina aan de reacties van zijn klanten en gasten. “Mensen komen van buiten de stad om hier hun bestelling af te halen. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk mensen bedienen, maar er is gewoon een grens aan je bezorggebied. Je kunt anders niet de kwaliteit en service garanderen. Dan is het hartstikke leuk als mensen ook dan de moeite nemen om bij je af te komen halen, omdat ze het zo lekker vinden.” De verjaardag van de winkel wordt lokaal gevierd met een speciale verjaarsweek waarin klanten 20% korting krijgen op hun bestelling.

[box]Taco Mundo is op zoek naar ondernemers voor diverse regio’s in het land. Klik hier voor meer informatie![/box]

×