Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo groeit verder met 33ste winkel

Taco Mundo heeft op 13 oktober jl. haar 33ste winkel geopend in Alphen aan den Rijn. Inmiddels bestaat de franchiseformule 20 jaar en staat het bekend om haar vers bereide Mexicaanse gerechten. De bekendste gerechten van Taco Mundo zijn quesadilla’s, burrito’s en de taco’s. Daarnaast bestaat een kwart deel van de menukaart uit vegetarische gerechten.

Franchiseondernemer Ikar wachtte al maanden voor de opening van zijn eigen Taco Mundo-winkel. “Ondernemen zit me in het bloed en ik ben dan ook ontzettend blij dat ik nu eindelijk mijn eigen Taco Mundo in Alphen heb. Met deze opening kunnen we nu ook Alphen voorzien van lekker Mexicaans.” De Mexicaanse lekkernijen kunnen worden afgehaald, waarbij het aandachtspunt ligt op bezorging met elektrische fietsen en brommers.

Het bezorggebied van de franchisewinkel wordt geleidelijk uitgebreid. “Hiermee creëer je ruimte voor nieuw personeel om te wennen en om alle gerechten zich eigen te maken. Daardoor kunnen we betere service en kwaliteit leveren, zodat we ook van Taco Mundo Alphen aan den Rijn een succesverhaal maken,” aldus Ikar.

[box]Ook ondernemen bij Taco Mundo? Vraag hier informatie aan.[/box]
×