Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo opent 31ste winkel in Voorburg

Precies 20 jaar na de opening van haar eerste winkel opent Taco Mundo een nieuwe winkel in Voorburg. Daarmee heeft deze Nederlandse franchiseformule nu 31 winkels op de teller staan waarvan er drie in de stadsmetropool Den Haag liggen.

Taco Mundo staat bekend om haar versbereide Mexicaanse gerechten, zoals: taco’s, burrito’s en quesadilla’s. Meer dan 25% van de omzet wordt gerealiseerd met vegetarische gerechten. Bezorging van de maaltijden staat centraal en wordt geheel met elektrische fietsen en brommers gedaan. .

Sam Hashemi, trotse eigenaar en franchiseondernemer van de nieuwe vestiging, kijkt ernaar uit om Voorburg en Leidschendam kennis te laten maken met het assortiment van de bezorgformule en merkt dat de komst van Taco Mundo leeft. “Iemand bood zelfs aan om te helpen met de verbouwing als we onze deadline van half december niet zouden halen,” vertelt hij lachend.

Manager Operations Just van der Horst vult aan: “De formule groeide al hard en de vraag is sinds de corona-maatregelen alleen maar verder toegenomen. Ons assortiment, de prijs-kwaliteitverhouding en het ondernemerschap van onze franchisenemers zijn de pijlers waarop we groeien. Ik ben ervan overtuigd dat Sam met zijn passie en inzet de vestiging in Voorburg tot een succes weet te maken!”

Voor 2021 verwacht de keten tenminste 5 nieuwe winkels te openen. In Lelystad is inmiddels begonnen met de verbouwing van 32ste winkel.

[box]Ook ondernemen bij Taco Mundo? Vraag hier informatie aan.[/box]
×