Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo opent eerste vestiging in Limburg

Taco Mundo, de landelijke bezorgketen voor Mexicaanse gerechten, opent op 30 september haar dertigste restaurant in Maastricht en het eerste in Limburg. Het restaurant ligt in het hart van de stad en vanuit deze locatie zullen Mexicaanse specialiteiten worden bezorgd in heel Maastricht. Ook kan er ter plekke worden gegeten en kunnen maaltijden worden afgehaald.

Franchiseondernemer van de Maastrichtse vestiging is Aram Mesrop: “Na jarenlange ervaring in de horeca kwam ik in contact met Taco Mundo en ik was meteen verkocht. Het is een succesvolle formule met een uniek assortiment waarmee wij de mensen in Limburg gaan verrassen, als eerste in Maastricht.”

Tom Filippini, oprichter van Taco Mundo, vult aan: “Het was een flinke uitdaging om een goede locatie in Maastricht te verkrijgen en dat is gelukt met het pand aan de Markt. Met onze formule op deze plek, in combinatie met de gedrevenheid en het enthousiasme van ondernemer Aram, staan alle lichten voor Taco Mundo Maastricht op verde (groen)!”

[box]Wil jij franchisenemer worden bij Taco Mundo? Klik dan hier[/box] 
×