Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo opent haar 25e vestiging in Enschede

Op donderdag 12 juli heeft de populaire Mexicaanse bezorgformule Taco Mundo in hartje Enschede een nieuwe winkel geopend. En daarmee heeft Taco Mundo nu 25 winkels in Nederland.

Taco Mundo staat bekend om haar verse Mexicaanse gerechten zoals Taco’s, Burrito’s en Quesadilla’s. Ook is er keus uit vegetarische gerechten en is bezorgen mogelijk. En omdat Taco Mundo duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, zal deze nieuwe winkel geheel met elektrische scooters en fietsen gaan bezorgen. Taco Mundo Enschede zal haar bezorggebied stapsgewijs uitbreiden.

Franchiseondernemer Farshid gaat samen met zijn twee zussen Dunya en Amena in Enschede aan de slag en is ontzettend gemotiveerd en enthousiast: “Na jaren bij een quick-service restaurant te hebben gewerkt, ben ik zelf gaan ondernemen in de telefoonbranche.” Hij merkte echter dat zijn passie voor de horeca nooit is weggezakt en maakt daarom nu weer de overstap naar de Food-service. Over waarom hij voor Taco Mundo heeft gekozen, is hij duidelijk: “Deze keuze was makkelijk. Ik wil mensen graag iets extra’s kunnen geven en Taco Mundo is de enige echte Mexicaanse bezorgformule in Nederland. Bovendien zijn de gerechten gevarieerd en bijzonder smaakvol. Ik kan niet wachten om mensen te verblijden met onze mooie, verse producten”.

Farshid heeft gemerkt dat de komst van Taco Mundo leeft in Enschede. “Ik heb al veel enthousiaste mensen op straat gesproken en op social media werd al enige tijd gevraagd wanneer we in Enschede open zouden gaan.”

×