Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo opent haar 28e winkel in Spijkenisse

Aanstaande woendag 26 februari opent de Mexicaanse bezorgformule Taco Mundo een nieuwe winkel. Het nieuwe pand is de 28e winkel van Taco Mundo en is gevestigd in Spijkenisse. Ze omschrijven zichzelf als verrassend, betrouwbaar, kleurrijk en toegankelijk.

Naast de bekenden verse Mexicaanse gerechten zoals taco’s, burrito’s en quesadillas biedt het Mexicaanse restaurant ook een ruim assortiment aan vegetarische gerechten. Taco Mundo heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, een goed voorbeeld hiervan is de bezorgservice. Vanuit het nieuwe pand in Spijkenisse wordt de bezorging van bestellingen geheel gedaan met elektrische scooters of fietsen.

Eigenaar Ali

Ali, eigenaar van de nieuwe Taco Mundo, is zelf ook inwoner van Spijkenisse en zegt niet te kunnen wachten om de andere bewoners kennis te laten maken met de Mexicaanse bezorgformule en blij te maken met de smakelijke, verse producten.

Ali heeft gemerkt dat de komst van Taco Mundo leeft in Spijkenisse. “Ik heb al veel enthousiaste mensen op straat gesproken en op social media werd al enige tijd gevraagd wanneer we in Spijkenisse open zouden gaan.”

Opening en bezorggebied

Tijdens de opening van aanstaande woensdag 26 februari kunnen bezoekers Mexicaanse hapjes proeven en zo kennismaken met de formule en de Mexicaanse keuken. Taco Mundo Spijkenisse zal haar bezorggebied stapsgewijs uitbreiden. Het pand is gevestigd op de Oostkade 26, per 27 februari kunnen de gerechten afgehaald en genuttigd worden.

×