Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo vestiging geopend in Dordrecht

24 januari 2022

Al 21 jaar lang verkoopt Taco Mundo, de van oorsprong Nederlandse franchiseformule, versbereide Mexicaanse gerechten zoals Tacos, Burritos, Quesadillas en Enchiladas. Een kwart van de gerechten is vegetarisch. Liefhebbers van de Mexicaanse keuken kunnen ervoor kiezen om een bestelling af te halen óf om een bestelling thuis te laten bezorgen. Binnen de franchiseformule ligt de focus op bezorging. Bestellingen worden geleverd met elektrische fietsen en brommers.
De vestiging in Dordrecht

21 januari 2022 jl. heeft de vestiging in Dordrecht haar deuren geopend. De Taco Mundo winkel aan de Toulonselaan 12 is de afgelopen maanden flink gerenoveerd. Het pand heeft ruim 11 jaar leeg gestaan en voorheen heeft er een restaurant gezeten. Ondernemer Yasien Baradaran is dan ook ontzettend blij dat hij er weer nieuw leven in mag blazen en de buurt kan verfraaien met een mooi straatbeeld met zijn nieuwe Taco Mundo winkel.

Een droom die uitkomt

Voor Yasien wordt hiermee een lang gekoesterde wens vervuld. “Het is altijd al mijn droom geweest om een eigen Taco Mundo winkel te openen en deze droom gaat eindelijk verwezenlijkt worden” vertelt Yasien enthousiast, “Ik was al bekend met het Taco Mundo concept, omdat ik mijn broer de afgelopen jaren heb kunnen helpen in de Taco Mundo winkels in Spijkenisse en Zoetermeer. Ik wist al vrij snel dat ik zelf ook een Taco Mundo winkel wilde openen, maar wist nog niet zo goed waar. Toen ik in Dordrecht kwam, werd ik meteen verliefd op de stad en wist ik dat dit mijn bestemming was! Dordrecht heeft de voorzieningen van een grote stad met de gezelligheid van een dorp. Daarom kan ik niet wachten om iedereen te mogen verwelkomen en te laten genieten van de overheerlijke Mexicaanse keuken in Dordrecht”. Naast bezorgen kun je ook gezellig komen afhalen en meteen kennis maken met Yasien.

Yasien vult aan: “Ik houd van goed en lekker eten en om gezelligheid te creëren voor mensen door middel van eten. Of het nou in de winkel is of thuis aan de eettafel of op de bank. Het liefst deel ik dit met heel Dordrecht en omstreken.”

Ontvang gratis meer informatie over Taco Mundo

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Taco Mundo

×