Talking French verdubbelt verkooppunten

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Talking French
Wegens succes breidt Talking French het aantal verkooppunten uit. De eerste drie shop-in-shops openden begin dit jaar in het stijlvolle Belgische warenhuis Galeria INNO. De shops worden zo goed bezocht door het modeminnende publiek, dat Talking French drie nieuwe verkooppunten opent. In augustus 2010 staat de opening van de eerste franchise winkel gepland in Haarlem.

In België staat Talking French al 5 jaar voor stijlvolle modetrends in combinatie met pure basics. Talking French kleedt iedere vrouw met gevoel voor stijl. De collectie kenmerkt zich door comfort en klasse en is een geheel van krachtige kleuren en mooie materialen als tricot, jersey, wol en zijde. Daarnaast heeft Talking French een ruime keuze aan accessoires als schoenen, tassen, riemen en sieraden. Talking French heeft de productie en logistiek geheel in eigen beheer.

Naast de shop-in-shops kunnen klanten uiteraard ook nog altijd terecht bij de andere 24 Talking French winkels in België.

Zie ook www.talkingfrench.be

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 8 juni 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.