Target Pet Holding bundelt krachten Faunaland en Dobey

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Op 8 juni 2011 bereikten de certificaathouders van Faunaland Investering Groep overeenstemming betreffende een intentieverklaring om de aandelen van bovengenomede groep te verkopen aan Target Pet Holding. Target Pet Holding B.V. is reeds sinds 1992 actief in de branche en is eigenaar van Dobey Retail B.V. (Dobey, dol op dieren en Andy’s, super voor dieren) en Van Ree B.V.Participatiemaatschappij Ecart participeert in Target Pet Holding.

Faunaland Franchising B.V. en Dobey retail B.V., beiden actief in de dierenspeciaalzaken branche, vonden elkaar in 2008 op het gebied van gezamenlijke inkoop en diensten ten behoeve van de aangesloten franchisenemers.

Gertjan Willems, commercieel directeur Doeby Retail en Rene Bestevaar, directeur Faunaland Franchising:

“Naast de verschillen in de vorm van franchise, Dobey midden/hard en Faunaland soft/midden, hebben beide een sterke basis en zijn er vele gelijkenissen die volop perspectief bieden voor een samenwerking op vele fronten. Beide keten organisaties blijven hun eiegen identiteit behouden richting consument en ondernemer. In Waardenburg ontstaat nu echter een Retailhuis waarin zo veel mogelijk gezamenlijke diensten zullen worden ondergebracht ten behoeve van alle aangesloten ondernemers”.

dinsdag 28 juni 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website