Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Te Huur: Karakteristiek winkelpand Oisterwijk

Op de gewilde (A1) locatie Dorpsstraat 35 in Oisterwijk komt per mei 2020, wegens verhuizing een karakteristiek pand te huur. Het pand meet een oppervlakte van ca 160 m² en heeft een magazijn van ca 40 m² (beide op de begane grond).

Locatie:
Dorpsstraat 35 ligt in het verlengde van de alom bekende Lind en is gesitueerd in het hart van het dorp, op 2 minuten lopen van het station.

In de directe omgeving zitten, onder andere, de Albert Heijn, Gall&Gall, Hema, ’t Kruidvat, Etos, Sissy Boy, Rituals, Shoeby, Pauw, Pearle en tal van boutiques, waaronder de landelijk bekende schoenenzaak Mayke.

Omgeving:
Oisterwijk, gelegen in Noord-Brabant,  telt ruim 26.000 inwoners, heeft een populaire dorpskern, voorzien van een divers winkelaanbod, tal van horecagelegenheden en voldoende parkeergelegenheid.

Oisterwijk ligt gelegen tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch en heeft een eigen treinstation. Naast een gezellige dorpskern, is Oisterwijk eveneens een toeristische trekpleister vanwege een bosrijk buitengebied met talloze mogelijkheden voor recreatie en uitgebreide agenda met diverse (culturele) activiteiten en evenementen.

Beschikbaarheid & Prijs:
Beschikbaar per: 1 mei 2020
Huurprijs: € 45.000,-

Informatie:
Voor meer informatie of een bezichtiging, kunt u contact opnemen met 4Oakes Real Estate B.V., dhr. Theo Counotte op nummer 06-22 203 115 of e-mail theo.counotte@tougan.nl.

×