TeamLogic IT opent in Zeeland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


TeamLogic IT heeft eind oktober in Vlissingen haar vijfde franchisevestiging in Nederland geopend. Ondernemer Anthony van der Zwan en zijn partner starten TeamLogic IT Walcheren. Daarmee helpen zij Zeeuwse bedrijven en organisaties hun computerproblemen op te lossen, maar vooral ze helpen te voorkomen.

Anthony van der Zwan: “Ik heb een IT-achtergrond en weet als geen ander dat bedrijven erg afhankelijk zijn van hun automatisering. Van mail tot internet; van planning tot administratie, voorraad en verkoop. Bijna alle dienstverleners zijn erop gericht om als een soort EHBO-dienst problemen op te lossen. Maar wij helpen juist om die problemen ook te voorkomen.”

TeamLogic IT, een Amerikaanse succesformule, heeft beheer- en bewakingssystemen waarmee netwerken en computers 24 uur per dag worden gecontroleerd. Problemen worden daardoor al gesignaleerd voordat ze zich manifesteren. Van der Zwan: “Die kunnen we dan proactief oplossen, zodat de klant er niets van merkt en de bedrijfsvoering niet wordt verstoord.”

dinsdag 1 november 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.