Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ter overname aangeboden: Bruna Maarssen

De Bruna franchise is een landelijke detailhandelsonderneming, die actief is met 380 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, dagbladen, wenskaarten en multimediaproducten. Bruna is in deze branche marktleider en bestaat al sinds 1868.

Bruna biedt ook meer dan 100.000 boeken aan via haar website www.bruna.nl met als unieke propositie: alle bestellingen kunnen zonder bezorgkosten in iedere Bruna winkel worden opgehaald. Bruna is een warme en inspirerende winkel die past bij de huidige markt. Het is een formule die iedereen kent en waar iedereen koopt. In onze winkel  adviseren de medewerkers de klanten vriendelijk, accuraat en deskundig. Kortom: Bruna is altijd warm, alert, inspirerend en plezierig.

In hartje Maarssen wordt een gloednieuwe Bruna-winkel ontwikkeld. Deze vestiging loopt goed en de vernieuwing van het pand en formule zal de winkel nog een extra boost geven. En om de potentie van deze mooie winkel nog verder te benutten werkt Bruna samen met adviesbureau House of Performance (HofP), die ook financieel participeert. Hierdoor is de investering voor u als ondernemer een stuk lager dan gewoonlijk.

Voor Bruna Maarssen zoeken wij een enthousiaste ondernemer. Je moet het leuk vinden om nieuwe dingen uit te proberen en de intentie hebben om op termijn de winkel volledig over te nemen.

Wil je ondernemen en heb je een passie voor de wereld van lezen en schrijven? Vraag dan hier nadere informatie aan. Als je interesse hebt vragen we je om een motivatiebrief en C.V.