Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Terugblik: Franchisemarkt 058

Afgelopen woensdag, 29 januari, was de Franchisemarkt 058 in Boutique Hotel Catshuis. De avond was speciaal bedoeld voor aspirant-franchisenemers, bestaande franchisenemers, ondernemers, investeerders en vastgoedaanbieders uit Leeuwarden en omgeving.

“Veel mensen hadden zich aangemeld voor de franchisemarkt en daarmee was de opkomst al een groot succes. In de sfeervolle grote zaal konden (kandidaat-)ondernemers uit de regio, investeerders, financiers (o.a. Credion en Eijgen Finance), vertegenwoordigers van gemeente / binnenstadsmanagement en pand-/vastgoedeigenaren uit de stad in contact treden met franchiseformules die een vestiging in Leeuwarden hoog op hun verlanglijstje hadden staan”, aldus organisator Jan-Piet Broersma. O.a. de franchisegevers (of franchisenemers) van ElectronicPartner Nederland B.V., Quetzal Nederland – Robert Hoenderdos , Regus / IWG plc , Zuivelhoeve , The Tosti Club ®, De Beren , Wayback Burgers en BilancioBudget BV deden de spreekwoordelijke verbale voetjes van de vloer.

Er waren veel vragen uit de zaal, ook kritische, over cijfers, kengetallen en omzetten die soms wel en soms (nog) niet over tafel mochten.”We hopen op veel ondertekende NDA’s in vervolggesprekken en uiteraard op openingen binnenkort door nieuwe franchisenemers. We houden u daarvan op de hoogte. Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst waar zeker een vervolg aan gegeven zal worden.”

×