Terugblik op Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Terugblik op Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t!
Ruim 2.000 bezoekers, zeer veel gesprekken over zelfstandig ondernemerschap, een afwisselend podiumprogramma, glunderende winnaars van de verkiezing Franchisenemer van het Jaar en tevreden standhouders. Dat is in een notendop de samenvatting van de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! die vrijdag 8 en zaterdag 9 april plaatsvond in Studio Baarn.

Centraal op de beurs stond het podium. Een van de onderdelen op het podium was de Franchise Dragons. Bij dit onderdeel hadden potentiële of reeds bestaande ondernemers de mogelijkheid zichzelf te presenteren aan de jury. Na de korte pitch stelden de jury een aantal pittige vragen waarna uiteindelijk de beste potentiële franchisenemer met de Flatscreen TV naar huis ging. Age-Pieter Kamermans en Tim Hoffman wisten de jury op beide dagen te overtuigen van hun ondernemerschap.

Op vrijdagavond was er een walking dinner, belangrijk hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de ‘Franchisenemer van het Jaar’ prijs. Na een uitleg over de verkiezing en het vertonen van de filmpjes van de genomineerden kwam het moment dat de winnaars, Arjan en Marion Zegers van Bakker Bart Vlijmen, bekend werden gemaakt door juryvoorzitter Theo de Wit.

dinsdag 12 april 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.