Terugblik op Franchisebeurs Onderneem ’t! 2010

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Vrijdag en zaterdag jl. is in Baarn de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! gehouden.

Centraal op de beurs stond het podium. Een van de onderdelen op het podium was de Franchise Dragons. Bij dit onderdeel hadden potentiële of reeds bestaande ondernemers de mogelijkheid zichzelf te presenteren aan de jury. Na de korte pitch stelden de jury een aantal pittige vragen waarna uiteindelijk de beste potentiële franchisenemer met de Panasonic Flatscreen TV naar huis ging. Daan Broersen en Francis Kakeressa wisten de jury op beide dagen te overtuigen van hun ondernemerschap.

Op vrijdagavond was er een diner, belangrijk hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de Franchisenemer Van Het Jaar Prijs. Na een uitleg over de verkiezing en het vertonen van de 3 filmpjes van de genomineerden (klik hier om deze te bekijken) kwam het moment dat de winnaar, Mariët van Laar,  bekend werd gemaakt door juryvoorzitter Theo de Wit.

Helemaal geweldig”. Zo reageert Mariët van Laar van Shoeby Fashion in Epe, nadat ze franchisenemer van het jaar is geworden. Behalve een award, die de Eper onderneemster ontving uit handen van juryvoorzitter Theo de Wit, won ze ook een reischeque.

Voorwaarde voor deelname aan de verkiezing was dat deelnemers maximaal twee jaar franchisenemer zijn.

De drie finalisten zijn bezocht door een vakjury, bestaande uit Andreas van den Bout (ABN AMRO), Joost Bos (Koelewijn & Partners) en juryvoorzitter Theo de Wit. Verder is iedere genomineerde bezocht door een mystery shopper. Naar aanleiding van deze bezoeken werd de uiteindelijke winnaar bepaald.

De jury is lovend over de Eper onderneemster. ‘De franchisenemer zorgt voor een goede werksfeer voor de medewerkers. Zowel de jury als ook de mysterie shopper voelden de positieve uitstraling die de winkel heeft. Het is duidelijk dat de medewerkers graag voor de franchisenemer werken en zich zeer inspannen voor het succes van de winkel’, meldt het juryrapport.

klik hier om het gehele juryrapport te lezen

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 23 maart.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website