Terugblik op Het Nationale Franchise Congres

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Kees Seip en David Pinedo

Donderdag 3 oktober jl. is op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam Het Nationale Franchise Congres gehouden. Thema van het congres was ‘De Klant’.

Dagvoorzitter was Richard Engelfriet. Voor de pauze verzorgde klantengoeroe Jos Burgers een levendige workshop. Jo Sempels gaf na de pauze zijn visie over dit thema. De heer Sempels is Managing Director van McDonald’s Nederland. McDonald’s groeide ook in de afgelopen zes crisisjaren onverminderd voort, alleen al de restaurants in Nederland worden wekelijks bezocht door drie miljoen (!) gasten.

Tussen deze sessies door vonden ronde tafelgesprekken plaats. Hier gingen de deelnemers uitgebreid in gesprek met collega franchisegevers over vooraf gekozen onderwerpen.

Het congres werd afgesloten met De Grote Franchise Quiz die gewonnen werd door Ben Hogeveen van Flynth, hij ontving de wisselbeker uit handen van de winnaar van vorig jaar, Anneke de Groot van Domino’s Pizza.

Achteraf werd door middel van een anonieme enquête de mening van de deelnemers gevraagd. Maar liefst 94,6% beoordeelde het congres als goed tot zeer goed. Van de respondenten geeft 21,3% aan wellicht volgend jaar weer deel te nemen, maar liefst 75,7% gaf aan volgend jaar beslist weer aanwezig te zijn.

“Niet voor niets is de ondertitel van het congres ‘voor franchisegevers door franchisegevers’, het congres werd dan ook gedragen door onze partners en natuurlijk de twaalf tafelvoorzitters. Dankzij hun hulp is het congres zo’n groot succes geworden,” aldus organisator Tiago Jurgens van First Formula.

 

ABN Amro   
   Ludwig & Van Dam
MKB adviseurs   Logo Visma

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.